Центр технічної творчості та комп'ютерних технологій
П`ятниця, 2024-03-29, 2:36 PM
Меню сайту
Відділи закладу
інформація
Курс валют

Курс валют от Fin.org.ua

Безкоштовні СМС

Мапа гостей
free counters
Free counters
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 21
Про підсумки проведення конкурсу серед педагогів позашкільних навчальних закладів області на кращі навчальні програми, навчально-методичні посібники та методичні розробки
10 березня 2017 року у комунальному закладі «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» відбувся конкурс серед педагогів позашкільних навчальних закладів області на кращі навчальні програми, навчально-методичні посібники та методичні розробки з комп’ютерних та інформаційних технологій. Відповідно до результатів роботи журі переможцями стали такі керівники гуртків Центру технічної творчості та комп’ютерних технологій: Немоловський Микола Вадимович, за роботу «Використання інтерактивних методів та інформаційно-комунікаційних технологій навчання у гуртку «Юні користувачі персонального комп’ютера» (І місце); Герасимчук Юрій Петрович, за роботу «На допомогу молодому керівнику гуртка «Юні опера ... Читати далі »
Переглядів: 409 | Додав: Ledy_L | Дата: 2017-03-21 | Коментарі (0)

Наш пошук і творчість - тобі, Україно!
20 березня 2017 року у Центрі технічної творчості та комп’ютерних технологій відбулося відкриття районної виставки-конкурсу технічної творчості учнівської молоді “Наш пошук і творчість – тобі, Україно!”. На конкурс було подано 45 робіт вихованців ЦТТКТ, учнів Перетоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Головинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Іваницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. На виставці були представлені експонати електротехніки та радіоелектроніки; промислової, сільськогосподарської та космічної техніки; транспортних засобів; технічних навчальних посібників; екол ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: Ledy_L | Дата: 2017-03-21 | Коментарі (0)

Пошук
Форма входу
Кібербезпека
Кібербезпека та захист інформації. Презентація Кібербезпека
Наша кнопка


електронна скринька

cttkt@ukr.net

Годинник
Слухай українське
УХ - радіо

Сайти Рівненщини
партнери сайту
Уроки HTML
Урок 1
Урок 2
Архів записів
Друзі Сайту

Категорії розділу
Відео [0]
Новини ЦТТКТ [208]
Новини ЦТТКТ
Профспілка [5]
Kostopil © 2024